fi
fi

Naisten T20 Nordic Cup - 25.-27.8.2023

Tervetuloa innostavaan Women’s T20 Nordic Cup -tapahtumaan, joka tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia naisten kriketin pohjoismaisesta huipputasosta ja yhteisöllisestä tunnelmasta! Viikonloppuna 25.-27.8. Tikkurila Cricket Ground ja Kerava National Cricket Ground heräävät eloon, kun neljä Pohjoismaata – Suomi, Norja, Ruotsi ja Tanska ja mukana myös Viro – kohtaavat kentillä tavoitellessaan voittoa ja kunniaa.

Women’s T20 Nordic Cup ei ainoastaan tarjoa näyttävää krikettiä, vaan on myös tilaisuus juhlistaa naisten vahvuutta ja taitoa lajin parissa. Ottelut tarjoavat jännitystä ja huippusuorituksia, kun joukkueet kilpailevat tiukasti mestaruudesta. Tapahtuma heijastelee myös Pohjoismaiden krikettiyhteisön monimuotoisuutta ja naisten roolia urheilun huipulla.

Näet upeita lyöntejä, tarkkoja syöttöjä ja uskomattomia koppeja, kun pelaajat antavat kaikkensa kentällä. Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua krikettikulttuuriin lähemmin. Tule yksin, ystävien kanssa tai perheen kanssa – Women’s T20 Nordic Cup tarjoaa unohtumattoman viikonlopun kaikenikäisille kriketin ystäville ja urheilun seuraajille.

Ottelut Keravan kentältä näet myös suorina lähetyksinä osoitteessa https://youtube.com/cricketfinland

Olitpa sitten intohimoinen kriketin seuraaja tai utelias ensikertalainen, Women’s T20 Nordic Cup on paikka, jossa voit uppoutua lajin lumoon ja tuntea yhteenkuuluvuutta Pohjoismaiden krikettiyhteisössä. Tule mukaan luomaan ikimuistoisia hetkiä ja kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon!