enfi
enfi

Tapahtumat ja Kentät

Keravalla sijaitseva Keravan krikettikenttä on Suomen ensimmäinen ja ainoa virallinen krikettikenttä. Kenttä avattiin kesäkuussa 2014, ja paikalla olivat Englannin testin krikettipelaaja Mike Brearley ja Lord Mervyn King.

Keväällä ja kesällä Keravan National Cricket Ground on säännöllisesti varattu seuran harjoituksiin, kotimaan liigaotteluihin, kansainvälisiä otteluita, ja kesällä 2022 se isännöi jopa miesten T20:n alueen MM-karsinnaturnauksia A & B.

Maaohjeet klubeille ja toimihenkilöille

Kasteluohjeet

Sadesuojat ohjeet klubeille

Varaa verkkoistunto KNCG:ltä

Huomaa: Kentän käyttö ei ole sallittua, vain verkot ja ulkokenttä. Voit varata vähintään 2h/30€, mutta voit varata useita paikkoja, jos tarvitset lisää aikaa. Tarkista roskapostikansiostasi, onko varaustesi hyväksytty/hylätty.

Cricket Finland < strong>jäsenseurojen, jotka haluavat varata verkot harjoittelua varten, tulee tehdä se käyttämällä alla olevaa varausjärjestelmää. Varauksen vastaanottamisen jälkeen se tarkistetaan ja vahvistetaan seuran yhteyshenkilölle, jolloin varausta ei voi peruuttaa. Maa ei ole saatavilla satunnaiseen julkiseen käyttöön. Se on vain jäsenseuroille.

Keravan valtakunnallinen krikettikenttä on Keravalla sijaitseva krikettikenttä. Kenttä avattiin kesäkuussa 2014 Englannin testin krikettipelaaja Mike Brearleyn ja Lord Mervyn Kingin läsnä ollessa.

Maaohjeet klubeille ja toimihenkilöille

Varaa verkkotunti Tikkurilassa

Huomaa: Pittien käyttö ei ole sallittua, vain verkot. Voit varata vähintään 1h (20€), mutta voit varata useita paikkoja, jos tarvitset lisää aikaa. Kenttä ei ole julkisessa käytössä.

Tikkurilan harjoitusverkkojen tai kentän käyttöä voi varata vain netissä Vantaan kaupungin alustan kautta ”Timmissä” . Nämä varaukset voidaan tehdä vain virallisten CF-jäsenten krikettiseurojen nimissä. Jos sinulla on kysyttävää maavarauksista, lähetä sähköpostia osoitteeseen .

Täydet Tikkurilan maavarausohjeet on lähetetty kaikille klubeille 24.5.2022.

Käpylän urheilupuistossa on suuri sorakenttä, joka on säännöllisesti varattu krikettiharrastuksille kevät- ja kesäkaudella. Toimintaan kuuluu kotimaan liigaottelut, yleiset seuraharjoitukset ja paljon muuta.

Maaohjeet klubeille ja toimihenkilöille

Eerikkilä on monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus yhden Suomen suurimman kaupungin keskustassa. Ne tarjoavat korkeatasoista puitteet luonto- ja liikuntaelämyksille perheille, huippu-urheilijoille ja yritysasiakkaille. Klubit voivat järjestää täällä harjoituksia talven aikana, ja miesten krikettimaajoukkue ¨The Bears¨ pitää täällä harjoitusleirejä ympäri vuoden.

Suomen Krikettilitto järjestää joka kesä yhdestä kahteen leiriä junioreille. Leiri on aina kesäkuun alussa, mutta aiempina vuosina leiriä on järjestetty myös elokuussa. Varaa paikkasi Suomen Krikettiliiton Juniorikrikettileirille (8-12-vuotiaat) tai Nuorten Krikettileirille (13-17-vuotiaat). yhteyshenkilö: