fi
fi

ICC Valmennuskurssi Taso 1

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Suomen Krikettiliitto toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki aloittelevat krikettivalmentajat, jotka ovat suorittaneet tai aikovat suorittaa EdApp-sovelluksessa ICC Foundation -kurssin ja Valmennus Taso 1 -kurssin, jommallekummalle kahdesta virallisesta valmennustutor-arviointileiristä. Tämä on virallinen ilmoitus, joten voit valmistautua ja tehdä suunnitelmia sen mukaan, kurssi-ilmoittautuminen on aukeaa 5.1.2024.

Ensimmäinen, “avoin” kurssi, järjestetään viikonloppuna 27.-28.1.2024 Eerikkilän Urheiluakatemian upeassa ympäristössä. Toinen NAISILLE tarkoitettu kurssi, järjestetään myös Eerikkilässä ja tällä kertaa yhteistyössä Viron Krikettiliiton ECA:n kanssa. Naisten kurssi järjestetään 2.-3.3.2024.

Virallisen ICC Valmennuskurssi Taso 1 -kurssin tutoroivat Suomen Krikettiliiton omat pätevät Coach-tutorit Richard Savage ja Maija Scamans, joiden rinnalle tulee toinen tutori Pohjoismaista. He tukevat ja käyvät kanssasi koko kurssin sisällön ja arvioinnit, jotta saavutat ICC Taso 1 -kurssin valtuutuksen ja virallisen pätevyyden sunnuntaihin mennessä.

Vaikka tämä on uuden ICC:n globaalin valmennuspolun ensimmäinen vaihe, on myös erittäin suositeltavaa, että kaikki valmentajat, joilla on aikaisempi valmennustodistus, mutta jotka eivät ole (tai ole ollut mahdollisuutta) osallistuneet valmentajan jatkokoulutukseen kurssin jälkeen, voivat osallistua päivittämään taitojaan! Tämä antaa heille lisää työkaluja siirtyä ICC:n tason 2 valmennukseen aikanaan.

Suomen Krikettiliitto tukee tämän valmennuskurssin isännöintikustannuksissa, jotta voimme maksimoida kursseille osallistumisen ja menestyneet pätevät valmentajat viikonlopun lopussa. Tämä kurssipaketti sisältää paikan päällä yöpymisen ja kolme ateriaa, illallisen lauantaina sekä aamiaisen ja lounaan sunnuntaina, kaiken tilojen käytön ja saamasi tutoroinnin. Kurssin osallistumismaksu on vain 60 euroon per henkilö. 
Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 15. tammikuuta klo 13.00. Vain 12 paikkaa vapaana.

HUOMAUTUS: Jos et ole vielä aloittanut ICC:n EdApp-verkkovalmennuskursseja, EdApp-rekisteröintisivu on täällä viestin lopussa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä linkin kautta ja lisätä sovellus puhelimeesi. Se on erittäin helppokäyttöinen ja saat erinomaisen käsityksen kriketin perusteista sekä valmennuksesta – ICC:n vaatimus on, että sinun tulee suorittaa molemmat ICC-Foundation- kurssi sekä Valmennus Taso 1 verkossa EdAppin kautta ennen Eerikkilään osallistumista. EdApp Rekisteröintisivu

Jos sinulla on kysyttävää, ota suoraan yhteyttä kurssin järjestäjään Maija Scamansiin sähköpostitse

Kurssin ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu Suomisportin kautta tästä linkistä.