fi

Tule tekemään suomalaista krikettihistoriaa – MM-karsintojen vapaaehtoishaku käyntiin!

Suomalaisen kriketin yksi suurimmista hetkistä on käsillä! Heinäkuussa pelattava T20-kriketin Euroopan MM-karsintaturnaus on kaikkien aikojen merkittävin Suomessa järjestetty krikettiturnaus. Nyt etsimme tapahtumaan vapaaehtoisia, eli kenties juuri sinua! Vapaaehtoishakua on jatkettu perjantaihin 1.7.2022.

Hyppäämällä mukaan innokkaaseen tapahtumatiimiimme saat kosketuksen maailman toiseksi suurimpaan urheilulajiin, tapaat samanhenkisiä ihmisiä, saat loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja koet aitiopaikalta kriketin historiaa!

Turnaus pelataan Keravalla ja Tikkurilassa kahdessa osassa yhteensä 20 maajoukkueen voimin. Lohko A (jossa myös Suomi mukana!) järjestetään 12.–19.7.2022 ja lohko B 24.7.–31.7.2022. Voit tutustua turnauksen taustoihin tarkemmin täältä.

Mitä odotamme sinulta ja mitä tarjoamme?

Voit hakea vapaaehtoiseksi, jos olet yli 16-vuotias ja innokas osallistumaan kansainvälisen urheilutapahtuman järjestämiseen. Vapaaehtoisilta odotetaan asiallista käytöstä, ystävällistä ja reipasta asennetta sekä moneen tehtävään ainakin englannin kielen taitoa. Krikettituntemusta ei tehtävissä vaadita, ellei tehtäväkuvauksessa niin erikseen mainita.

Odotamme, että olet käytettävissä kisoissa vähintään kolmen työvuoron ajan. Työvuorojen kestot vaihtelevat tehtävittäin, mutta ovat pääsääntöisesti 6–8 tuntia. Vapaaehtoisille tarjotaan työvuoroissa lämmin ruoka. Lisäksi he saavat kisapaidan sekä halutessaan vapaaehtoistodistuksen. Vapaaehtoisille ei makseta matkakuluja, majoitusta tai muita korvauksia koulutusten tai kisojen ajalta. Poikkeuksena on muutama kilpailutiimin tehtävä, joissa maksetaan palkkio.

Miten vapaaehtoishaku etenee?

Vapaaehtoisten haku on nyt käynnissä ja päättyy pe 1.7.2022 (uusi deadline!). Olet mukana haussa täyttämällä alla olevan hakulomakkeen. Hakemamme vapaaehtoistehtävät löydät myös alta. Jos olet aiemmin toiminut vapaaehtoisena kriketin parissa tai muissa tapahtumissa kerro meille kokemuksestasi sekä mahdollisesta erityisosaamisestasi.

Kisaorganisaatio valitsee vapaaehtoiset hakemusten saapumisen mukaisesti. Jokaiselle vapaaehtoiseksi hakeneelle ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti. 

Valituille vapaaehtoisille järjestetään yhteinen koulutustilaisuus Keravalla la 11.6. klo 12-15. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä. Lisäksi järjestämme kesäkuussa 2022 aikana omaan työtehtävään keskittyvän lisäkoulutuksen joillekin vapaaehtoisille. 

Osa työtehtävistä alkaa jo 9.7.2022. Pääosin tehtävät keskittyvät ottelutapahtumien ympärille, joten suurin osa vapaaehtoistarpeesta on 12.-19.7. sekä 24.-31.7. Anna oma panoksesi ja hae vapaaehtoiseksi kaikkien aikojen suomalaiseen krikettiturnaukseen!

Tutustu tehtäväkuvauksiin (AVAA PDF)

Hae vapaaehtoiseksi (AVAA HAKULOMAKE)

Lisätiedot:

Henri Pelkonen, tapahtumatuottaja

, +358 40 537 1449