enfi
enfi

Suomesta kaksi tuomaria tuomaroimaan kriketin MM-karsintaturnausta 

Krikettiliiton pitkäjänteinen panostus laadukkaaseen krikettiin kruunataan heinäkuun MM-karsintaturnauksesssa monella tasolla. Tapahtumaisännöinnin sekä maajoukkueen lunastaman turnauspaikan lisäksi Suomesta on valittu kaksi tuomaria, Sriharsha Kuchimanchi ja Srinidhi Ravindra, mukaan MM-karsintaturnaukseen. 

Sriharsha Kuchimanchi ja Srinidhi Ravindra on valittu Suomesta mukaan MM-karsintaturnauksen tuomaritiimiin. 

Yli 500 peliä tuomaroinut Sriharsha Kuchimanchi on aloittanut krikettituomariuransa Suomessa vuonna 2013, jolloin Krikettiliitto haki liigoihinsa uusia tuomarikoulutettavia. Kotimaisten krikettipelien lisäksi Kuchimanchi on tuomaroinut myös Intiassa ja Etelä-Afrikassa vuosina 2016–2022. Hän on myös osallistunut vahvasti suomalaisten krikettituomareiden kouluttamiseen ja kehittämiseen perustamalla vuonna 2017 Suomeen tuomaripaneelin.  

”Haluan kiittää Krikettiliiton johtoryhmää, vanhempiani sekä vaimoani Padmajaa heidän tuestaan, joka on mahdollistanut kehittymiseni tuomarina. Suomen edustaminen tällä tasolla on minulle unelmien täyttymys. Samaan aikaan nimeämiseni on hyvä osoitus siitä, miten klubikriketistäkin voi aueta kansainvälinen ura. Toivon, että voimme toimia monien uusien tuomaroinnista kiinnostuneiden inspiraationa ja esikuvana”, sanoo Sriharsha Kuchimanchi.  

Kuchimanchin ohella MM-karsintalohkopelejä tuomaroi yli 250 peliä tuomaroinut Ravindra.  

”Kriketti ei ole minulle vain peliä vaan se on tunne. Saavuin Suomeen tekemään Masters-tutkintoani ja samalla tulin löytäneeksi intohimoni, tuomaroinnin. Haluan kiittää tästä mahdollisuudesta kansainvälistä krikettiliittoa, Suomen Krikettiliittoa ja erityisesti isääni, joka on aina ollut minun tukenani. MM-karsintalohkon tuomarina minulla on kieltämättä parhaat paikat olla todistamassa huikeita hetkiä. Haaveenani on toimia vielä ICC:n Elite-tuomarina”, suunnittelee Srinidhi Ravindra.