fi
fi

Suomen Miesten Krikettimaajoukkue Kohtaa Viikonloppuna Norjan ja Tanskan

Miesten T20 Nordic Cup 2024 pelataan 14.-16.6.2024 Keravan kansallisella krikettikentällä. Turnaus esittelee suomalaisten, norjalaisten ja tanskalaisten joukkueiden taitoja ja tarjoilee jännittäviä hetkiä sekä kriketin ystäville että lajista vasta kiinnostuneille!

Turnaus alkaa Suomen ja Norjan T20I-ottelulla 14.6. klo 17:30. Viikonlopun jännitystä lisää, että Suomi ja Norja pelaavat yhteensä kolme MM-rankingpisteisiin oikeuttavia T20I-ottelua ja molemmat joukkueet pelaavat kumpikin kaksi epävirallista T20-ottelua Tanskan A-joukkuetta vastaan.

Suomen miesten maajoukkueen, Kriketti Karhujen, vakiokokoonpanon lisäksi myös seuraavat pelaajat on valittu epävirallisiin T20-otteluihin Tanskan A-joukkuetta vastaan:
Farrukh ZEB
Jonathan Oskari Pellervo SCAMANS
Nathan Grant COLLINS
Avashesh KUMAR
Rizwan ALI
Asad IJAZ
MD Humaun KABIR
Muhammed Abul HASNAT
Mehdi Faraaz ABBAS

Suomen Karhujen kapteeni Amjad Sher kommentoi: “Tämä on meille loistava tilaisuus ennen Guernseyn T20 MM-karsintaotteluita testata viime talvena rakentamaamme pelikuntoa ja joukkuettamme. Kotikenttäetu antaa meille hyvät mahdollisuudet tähdätä voittoon vaikkakin vastassa on erittäin kokeneita pohjoismaisia vastustajia. Karhut ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan”.

Otteluihin on vapaa pääsy. Tervetuloa tukemaan Karhuja ja olemaan osana unohtumatonta urheilukokemusta tänä viikonloppuna!