fi
fi

Askel Sports ja Henri Pelkonen on valittu vastaamaan kriketin MM-karsintalohkojen tapahtumatuotannosta

Keravalla ja Vantaalla kesä-heinäkuussa järjestettävien kriketin T20 World Cupin -karsintaturnausten tapahtumatuotannosta vastaa Askel Sports ja Henri Pelkonen. Salibandy-, Hiihtoliiton ja Palloliiton tapahtumista kokemusta kartuttanut Pelkonen lähtee innoissaan toteuttamaan krikettitapahtumaa miljoonayleisölle.

​”Tavoitteena on luoda ikimuistoinen tapahtuma. Haluamme, että kriketti on kesällä mahdollisimman monen suomalaisen penkkiurheilijan huulilla”, toteaa Henri Pelkonen. ”Krikettiliiton väen kanssa jutellessa olen jo huomannut, kuinka palavalla intohimolla lajia viedään täällä eteenpäin. Tähän kelkkaan on enemmän kuin mukava hypätä. Koko Askeleen väki on taustalla tukemassa ja ideoimassa tapahtumaa.” Pelkosen edustama Askel Sports on Pelkosen ja Julius Jousin perustama toimija, joka tarjoaa urheiluorganisaatioille tapahtumatuotannon lisäksi markkinointi-, viestintä- ja hallintopalveluja.

Kriketin MM-karsintalohkot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden seurata huipputason pelejä.

”Koronatilanne luo omat haasteensa, mutta täytyy toivoa, että heinäkuussa olisi jo mahdollisuus ottaa yleisöä mukaan lehtereille. Pelit striimataan joka tapauksessa globaalisti muun muassa arvogolfotteluihin erikoistuneen IMG:n toimesta”, sanoo Pelkonen.

”Kesän MM-karsintalohkot tuovat tänne 15 maajoukkuetta pelaamaan Suomen oman maajoukkueen lisäksi. IMG:n striimausten kautta uskomme, että pelit keräävät kymmeniä miljoonia katselijoita ympäri maailmaa, sillä viimeksi Euroopan MM-karsintafinaalit keräsivät arviolta 80 miljoonaa katsojaa. Vielä parempi on, jos voimme ottaa yleisöä paikan päälle Keravan ja Vantaan kentille. Tällöin suomalaisilla urheilun ystävillä on todella ainutlaatuiset mahdollisuudet nähdä Euroopan parhaimmiston otteet livenä. Järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa ja olemme iloisia, että saamme Askel Sportsin ja Henri Pelkosen varmistamaan, että turnaukset toteutuvat odotetun laadukkaasti”, toteaa Krikettiliiton puheenjohtaja Andrew Armitage.

Lisätietoja:

Henri Pelkonen, Askel Sports, puh. 040 537 1449

Andrew Armitage, puheenjohtaja, Krikettiliitto, puh. 050-323 7099